Cea mai noua si mai eleganta locatie este hotelul de 3 stele situat in Pitesti pe b-dul Nicolae Balcescu, nr. 7 in zona iesirea Bascov si mai nou la 200 m de Hypermarket REAL Pitesti. Venind dinspre Bucuresti, hotelul este situat exact la...
 
 
SORELO va pune la dispozitie un numar de 2 sali pentru a organiza petreceri, evenimente speciale, nunti, botezuri, zile de nastre, impreuna cu toate serviciile adiacente astfel incat totul sa fie la superlativ plus un centru de conferinte situat...
 
 
Vezi harta google Hotel Pitesti. Intr-o atmosfera de 3 stele, hotelul SORELO vă oferă confortul necesar petrecerii unor clipe de neuitat din momentul în care îi treceţi pragul. Situat exact la capatul autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, in ...
 
 
Va prezentam cateva imagini din camere: camera single, camera dubla,...
 

Rezervare Hotel Sorelo

Parteneri


Depozit logistic
Localizare: Intersectia A1/E81 (Pitesti-Bucuresti) cu DN7 (Pitesti-Rm.Valcea)

Transport national si international
Toate camioanele noastre sunt dotate cu sisteme de localizare si monitorizare prin satelit GPS-TRACKER.

Comercializare de produse petroliere
Statia proprie de carburant cu care alimentam flota proprie dar si terti. Putem incheia contracte de livrare combustibil la preturi avantajoase.

organizari evenimenteSORELO va pune la dispozitie un numar de 2 sali pentru a organiza petreceri, evenimente speciale, nunti, botezuri, zile de nastre, impreuna cu toate serviciile adiacente astfel incat totul sa fie la superlativ plus un centru de conferinte situat in cadrul hotelului de 3 stele dotat cu videoproiector, panou proiectie, calculator, sistem audio.

O sala cocheta , eleganta, finuta si micuta este SALA ROYAL. Capacitatea ei este de numai 100 locuri. Mobilierul din sala este modular astfel incat invitatii nu vor duce lipsa de spatiu si atmosfera va fi una degajata si nu aglomerata.

SALA IMPERIAL, dupa cum ii spune si numele este o sala grandioasa. Capacitatea ei este de 550 locuri. Aceasta sala este ideala pentru nunti, pentru petreceri de firma, si pentru alte evenimente cu invitati pe masura. Sala poate fi decorata si aranjata dupa gustul clientului.

Sociatatea va pune la dispozitie si celelate tipuri de servicii pentru ca evenimentul dumneavoastra sa ramana de neuitat:

  • film si foto realizate de catre profesionisti
  • jocuri de artficii profesionale realizate de catre pirotehnist
  • jocuri de lumini si lasere
  • DJ cu statie
  • aranjamente florale
  • aranjamente cu baloane si confetti